SAMSUN / BAFRA - Doğankaya Özel Eğitim Uygulama Okulu II. Kademe

Nis

Türk Milletinin bağımsızlık yolunda attığı ilk adım olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 104. açılış yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı okulumuzda öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizin katılımı ile büyük bir coşku ile kutladık.

Mrt

Gerçek dostlar kromozom saymaz. Çünkü down sendromu 1 eksiklik değil +1 fazlalıktır.

Mrt

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ'NÜN 109.YIL DÖNÜMÜNDE BAŞTA GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK VE SİLAH ARKADAŞLARI OLMAK ÜZERE;AZİZ ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE GAZİLERİMİZİ ŞÜKRAN VE MİNNETLE ANIYORUZ.

Mrt

12 Mart 1921 yılında Milli şairimiz Mehmet Akif ERSOY tarafından yazılan İstiklal Marşı'mızın kablünün 103. yılını kutladık.

Mrt

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün '' Dünyada her şey kadının eseridir.'' sözü kadının toplumdaki yerinin en güzel tarifidir.Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.

Şbt

Okulumuz 5/A sınıfı öğrencisi Muhittin SAYAR ve ailesine ziyarette bulunduk. Aile bireylerine bize karşı gösterilen ilgi ve samimiyetten dolayı teşekkür ederiz.

Şbt

6 Şubat 2023'te ülkemizde meydana gelen deprem faciasının 1.yıl dönümünde hayatını kaybeden kardeşlerimizi anmak için 1 dakikalık saygı duruşu ve ardından deprem tatbikatı gerçekleştirdik.

Tem

15 Temmuz 2016 tarihinde milletimiz, ülkemizin bölünmez bütünlüğüne ve demokratik düzenimize sahip çıkmak için büyük bir cesaret ve kararlılıkla hareket etmiştir. Yazdığımız bu kahramanlık destanı tüm dünyaya vatanımız söz konusu olduğunda milletçe her zaman omuz omuza duracağımızı, hiçbir zaman hak ve özgürlüklerimizden vazgeçmeyeceğimizi bir kez daha göstermiştir.

Şanlı bir direniş olarak tarihe geçen 15 Temmuz'un yedinci yıl dönümünde, gelecekte benzer acıları yaşamamak adına vatanını, milletini ve bayrağını seven, hem bilgiyle hem de cesaretle donanmış nesiller yetiştirmek için çaba göstermeye devam ediyoruz. Türkiye'ye olan sevgimiz ve demokrasiye olan inancımızla, hain darbe girişimi karşısında canını siper eden tüm şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.

Tem

Okulumuzda tadilat ve tamirat işleri tüm hızıyla sürüyor. İbrahim Ustanın emeğine sağlık.

Tem

İşgüvenliği kapsamında sınıflarımızın kapı kollarını değiştiriyoruz. Önceliğimiz güvenliğiniz.

May

Doğankaya Özel Eğitim Uygulama Okulu öğretmenleri tarafından anneler günü münasebetiyle hazırlanmış olan "İÇİMDEKİ ÇOCUK" projesi kapsamında; öğrenci anneleri, ilçemizde bulunan Lunaparkta buluştular. Bafra Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezinden de katılımın sağlandığı bu projeyle, anneler doyasıya eğlendi. Sonrasında okulumuzda etkinlikler devam etti.

May

2 NİSAN DÜNYA OTİZM FARKINDALIK GÜNÜ KAPSAMINDA ETKİNLİĞİMİZİ YAPTIK, BALONLARIMIZI UÇURDUK.

KATILIMLARINDAN DOLAYI SAYIN KAYMAMAKAMIMIZ CEVDET ERTÜRKMEN BEY' E, İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ MEHMET ALİ KATİPOĞLU' NA, PROTOKOL ÜYELERİNE, ETKİNLİKTE EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

Millî Eğitim Bakanlığı, kültür yayınlarının tamamını dijital ortama taşıdı. Ücretsiz olarak sunulan "MEB Kültür Yayınları" adlı mobil uygulama ile Öğretmen Yazarlar, Dünya Klasikleri, Dünya Edebiyatı, Türk Dünyası, Türk Klasikleri, Türk Edebiyatı, Şark-İslam Klasikleri, Çocuk Yayınları ve Eğitim Yayınları Dizileri altında yayımlanan eserlerin tamamına erişilebiliyor.

Mrt

Doğankaya Özel Eğitim Uygulama Merkezi (Bafra Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi)' nin Bafra Özel Çocuklar Eğitim ve Spor Kulübü çatısı altında sportif etkinliklerini sürdüren sporcular 5 birincilik ve üç ikincilik alarak bölgenin ilimizin ve Bafra' mızın gururu oldular.

Federasyonun faaliyet programında yeralan ve 15-17 Mart 2016 tarihleri arasında Antalya da yapılan  Atletizm 3. Bölge (Akdeniz,Karadeniz) şampiyonası 88 spor kulübünden 408 sporcu ve antrenörün katıldığı şampiyonaya Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinden de sporcular da katıldı.

Kulüp Antronerleri Emrah Çakır,Ali Özdoğan Övünç, Kerim Dursun, Muhammet Çifter sporun çocuk gelişimdeki önemini yaşayarak gördüklerini söyledi.

Özel Eğitim Uzmanı ve okul öğretmeni M. Semih GÜRSOY: "Öğrencilerimizin bağımsız yaşam becerilerini geliştirmeyi önemsiyorduk bu vesile ile çocuklarımıza ve velilerimize çok güzel bir hediye vermiş olduk, kulübümüze ve çalışanlarına teşekkür ederim" dedi.

Bafra ÖZEL SPORCULAR EĞİTİM VE SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ Başkanı Dursun DÜNDAR  ise "Şunu özellikle belirtmek istiyorum; Başta Spor Bakanımız Akif Çağatay KILIÇ olmak üzere bize desteklerinin esirgemeye Kaymakamımız Sayın Halis ARSLAN 'a Belediye Başkanımız Zihni Şahin' e Milli eğitim Müdürümüz Mehmet ALİ KATİBOĞLU' na Gençlik  Spor Müdürümüz Osman ŞENOÇAK' a  şükranlarımı sunuyorum" dedi.